Propulzija je srebrni sponzor konferencije OIE Srbija 2022

U cilju povećanja svesti o značaju obnovljivih izvora energije, kompanija PROPULZIJA je srebrni sponzor ovogodišnje konferencije OIE Srbija 2022 koja se održava 15. septembra u Beogradu.

Kompanija PROPULZIJA je tim kreativnih, strastvenih, iskusnih i posvećenih profesionalaca: grafičkih i industrijskih dizajnera, mašinskih i softverskih inženjera, tehnologa, kvalifikovanih proizvodnih radnika i kancelarijskog osoblja. Ono što nas pokreće je pružanje vrhunske usluge. Naše vrednosti oblikuju kulturu naše organizacije i definišu karakter naše kompanije.

Tokom 25 godina, iz malog porodičnog biznisa, prerasli smo u modernu kompaniju od 120 visoko kvalifikovanih pojedinaca. Da bismo našim klijentima pružili najbolju moguću uslugu, izgradili smo i opremili proizvodni pogon po najvišim standardima. Od ideje do konačnog proizvoda sve se stvara pod jednim krovom, naš razvojni centar i najsavremeniji proizvodni procesi donose neverovatan dizajn, tehnološku izvrsnost, visoke proizvodne kapacitete i brzinu. U poslednjih 5 godina naš posao je napravio najveći skok: opslužili smo preko 200 zadovoljnih klijenata, iz 40 zemalja.

Četiri glavna sektora u kompaniji su: upravljanje projektima, industrijski dizajn, inženjering i proizvodnja.

Kompanija PROPULZIJA proizvodi i ugrađuje fotonaponske solarne sisteme PSC (PROPULZIJA Solar Carport) na otvorenom parking prostoru ispred poslovnih objekata kao i na posedu fizičkih lica.

Izgradnjom Solarne centrale na Vašem Parking Prostoru obezbeđujete Zelenu energiju za sopstvene potrebe (potrebe vaše kompanije) čime postajete nezavisan proizvođač na koga povećanje cena električne energije na tržištu ima znatno manji uticaj, a samim tim i smanjujete troškove potrošnje, kao i cenu proizvodnje.

Naši sistemi fotonaponskih solarnih nadstrešnica omogućavaju proizvodnju čiste zelene i obnovljive električne energije, što značajno smanjuje račune za potrošnju, smanjuje emisiju CO2 u atmosferu, obezbeđuje fizičku zaštitu vozila od klimatskih faktora, a istovremeno naglašava orijentaciju klijenta ka očuvanju prirodnog okruženja.

Inženjerski tim kompanije PROPULZIJA izrađuje kompletnu studiju kretanja sunca iznad parking prostora, uključujući sve relevantne parametre koji utiču na proizvodnju električne energije na datoj lokaciji tokom godine (proleće, leto, jesen, zima), sa mogućim predlogom optimizacije u skladu sa potrebama klijenta.

Garantujemo sigurnost, pouzdanost proizvodnog procesa, ekološke standarde, kvalitet proizvoda i poslovnu etiku.