ČLANSTVO

Pitanje članstva definisano je Statutom Udruženja i drugim opštim aktima.

Budući da su obnovljivi izvori energije budućnost energetike koja će upošljavati kompanije i pojedince različitih profesionalnih profila, članstvo je podeljeno u tri kategorije: članovi, pridruženi članovi I počasni članovi.

Redovni član

Redovni članovi mogu biti pravna lica koja se aktivno, ozbiljno i vidno bave investicijama, proizvodnjom opreme i/ili pružanjem usluga u oblasti održivog razvoja i proizvodnje električne energije iz obnovljivih izvora energije, čime ujedno doprinose ostvarivanju ciljeva Udruženja.

Pridruženi član

Pridruženi član može biti svako pravno lice bez obzira na registrovano sedište kao i fizičko lice sa boravištem na teritoriji Republike Srbije, zainteresovano za promociju i aktivan doprinos ciljevima Udruženja, i ona koja svojim delovanjem mogu da doprinesu razvoju Udruženja.

Počasni član

Počasni član može biti svako pravno i fizičko lice koje svojim ugledom, javnim delovanjem i znanjem može doprineti unapređenju rada i prepoznatljivosti Udruženja.

Svu potrebnu dokumentaciju za pristup u svojstvu redovnog člana možete preuzeti ovde:

Svu potrebnu dokumentaciju za pristup u svojstvu pridruženog člana možete preuzeti ovde:

Svu potrebnu dokumentaciju za pristup u svojstvu počasnog člana možete preuzeti ovde:

Kandidat za člana, pridruženog člana i počasnog člana dokumentaciju treba da pošalje na email adresu office@oie.rs. Na istu adresu nam možete poslati dodatna pitanja u vezi sa učlanjenjem i funkcionisanjem organizacije. O prijemu u članstvo odlučuje Upravni odbor na prvoj sednici po prijemu kompletne dokumentacije kandidata za članstvo.

ČLANOVI

Vetroelektrane Balkana DOO Beograd

(VE Čibuk 1 – član osnivač) 

Enlight_Renewable_Energy_logo

Electrawinds K-Wind d.o.o. Kovačica

(VE Kovačica – član osnivač)

Elicio Ali VE d.o.o.

(VE Alibunar – član osnivač)

EkoStep PELLET logo

Eco Step Pellet

MT KOMEX

MT Komex

Solaris Energy d.o.o.

PRIDRUŽENI ČLANOVI
advokati

BDK

acb + aon logo

ACB