Predstavnik OIE Srbija na vebinaru „Mogućnosti u energetskom sektoru Srbije”

Nenad Jovanović, viši konsultant u LDK Consultants, redovnom članu Udruženja, predstavljaće Udruženje Obnovljivi izvori energije Srbije i kompaniju LDK Consultants na vebinaru „Mogućnosti u energetskom sektoru Srbije”. Vebinar u organizaciji Britansko-srpske privredne komore i agencije Grayling biće održan u sredu, 19. aprila 2023. godine, sa početkom u 13:30 časova.

Tema vebinara biće pregled i trendovi srpskog energetskog tržišta, bezbedno i pouzdano snabdevanje energijom, tranzicija ka održivom energetskom sistemu gde se koriste tehnologije koje su prihvatljive u pogledu zaštite životne sredine, uz povećanu energetsku efikasnost (EE) i veliki udeo obnovljivih izvora energije (OIE), kao i razvoj energetskog tržišta i već prisutna snažna investiciona politika.

Osim Nenada Jovanovića, na vebinaru će govoriti i Ross Laird – direktor agencije Grayling, Aleksandar Ranđelović – stručnjak za bankarstvo i finansije, Duško Krsmanović – šef UK izvoznih finansija za Zapadni Balkan, Nikola Milivojević – direktor tbc za Srbiju u odeljenju za poslovanje i trgovinu, Maja Turković – izvršna potpredsednica u Continental Wind Partners i Ivan Todorović – advokat i osnivač AKT Todorović.