OIE Srbija na vebinaru “Poslovanje sa Srbijom” u organizaciji Ambasade Izraela

Menadžerka Udruženja OIE Srbija, Danijela Isailović, učestvovala je na današnjem vebinaru koji je organizovala Ambasada Izraela u Beogradu na temu “Poslovanje sa Srbijom”. Vebinaru koji je pružio potencijalnim investitorima iz Izraela uvid u poslovne prilike i perspektive u Srbiji, prisustvovalo je 120 učesnika iz 60 izraelskih kompanija.

Pored menadžerke Udruženja OIE Srbija, panelisti su bili Njegova ekselencija ambasador Izraela u Beogradu Jahel Vilan, koji je otvorio vebinar i dao uvod u temu poslovnog okruženja u Srbiji, kao i Nenad Paunović, direktor tima za IT i preduzetništvo u Kabinetu predsednika Vlade Srbije, koji je govorio o Srbiji kao budućem biotehnološkom centru za Jugoistočnu Evropu i o mogućnostima unutar BIO4 kampusa.

Danijela Isailović je predstavila rad Udruženja OIE Srbija potencijalnim investitorima. Istakla je značaj investiranja u obnovljive izvore energije u Srbiji i iznela relevantne statističke podatke koji ilustruju uspešnost investicija u ovom sektoru. Naglasila je prisustvo i značaj izraelskih investitora u OIE sektoru u Srbiji.

Takođe, najavila je konferenciju OIE Srbija 2024, koja će se održati 23. i 24. septembra u Vrdniku i tradicionalno okupiti najvažnije predstavnike zelene energije regiona i Evrope. 

Foto: Pixabay/Gerd Altmann