OIE Srbija dan na Novosadskom sajmu – Tri panel diskusije i dve radionice za studente

Menadžerka Udruženja OIE SRBIJA Danijela Isailović danas je na konferenciji za novinare na Novosadskom sajmu najavila da će Udruženje 3. novembra programski organizovati Dane investicija i energetike.

U prisustvu generalnog direktora Novosadskog sajma Slobodana Cvetkovića, predstavnika Pokrajinskog sekretarijata za energetiku, građevinarstvo i saobraćaj, čelnika grada Novog Sada i ostalih partnera, Danijela Isailović je rekla da je Udruženje sa zadovoljstvom prihvatilo da programski organizuje drugi dan ove značajne manifestacije.

– Na teritoriji AP Vojvodina nalaze se svi vetroparkovi koje se izgradili naši osnivači, kao i brojni projekti u razvoju. Pokrajinski sekretarijat za energetiku i građevinarstvo, kao i druge pokrajinske institucije su primer stručnosti i profesionalnosti, te se programskom organizacijom i podrškom organizaciji Sajma mi zahvaljujemo za kvalitetnu saradnju koja traje više od deceniju. Pripremili smo tri panel diskusije i dve radionice za studente s obzirom da je edukacija mladih jedan od naših statutarnih ciljeva. Ceo posao mi radimo pro bono, bez bilo kakvog komercijalnog interesa, sa željom da se o zelenoj energiji što više, na kvalitetan način diskutuje – rekla je Danijela Isailović.

Program za OIE SRBIJA dan možete pronaći u nastavku.