MT-KOMEX postao redovni član Udruženja Obnovljivi izvori energije Srbije

MT-KOMEX, lider u razvoju projekata iz solarne energije i postavljanja punjača za električna vozila, postao je redovni član Udruženja Obnovljivi izvori energije Srbije.

Kompanija MT Komex postavila je do sada oko 40 malih solarnih elektrana na zemlji i na krovovima, ukupne snage oko 8 MW. U razvoju se nalazi još 200 MW solarnih elektrana koje za sopstvene potrebe i potrebe klijenata razvija i projektuje tim inženjera zaposlenih u povezanim pravnim licima.

MT Komex je poznat po postavljanju punjača za vozila na električni pogon za potrebe različitih klijenata. Do sada je postavljeno više od 140 punjača za vozila na električni pogon na 200 punjačkih mesta širom Srbije.

Među kompanijama koje su im ukazale poverenje su Putevi Srbije, tržni centri, ali i svetski brendovi kao što su Gazpromneft, Heineken, British Motors, Renault, Porsche.

Gde se nalaze punjači, najlakše se pronalazi putem aplikacije charge&GO  koju je kompanija MT Komex kreirala. Osim punjača u Srbiji, putem ove aplikacije može se pronaći još 100.000 punjačkih mesta za vozila na električni pogon u 28 država Evrope.