Mott MacDonald S d.o.o. novi pridruženi član Udruženja OIE Srbija

Kompanija Mott MacDonald S d.o.o. je novi pridruženi član Udruženja Obnovljivi izvori energije Srbije.

Mott MacDonald je potpuno nezavisna, međunarodna kompanija, sa preko 19.000 multidisciplinarnog osoblja i globalnim iskustvom u 150 zemalja, sa velikim iskustvom u oblasti obnovljivih izvora energije, pružanju tehničke savetodavne usluge za više od 160 GW solarnih, kopnenih, priobalnih i BESS projekata širom sveta.

Mott MacDonald ima međunarodno prisustvo u Evropi, Severnoj Americi, Africi, na Bliskom istoku, u Aziji i Pacifiku. Sa kancelarijama u Velikoj Britaniji, Irskoj, Španiji, Italiji, Francuskoj, Bugarskoj, Holandiji, Poljskoj, Mađarskoj, Rumuniji, Češkoj, Srbiji i Turskoj. Mott MacDonald je lider na tržištu u pružanju usluga tehničkog savetovanja širom Evrope, sa bogatim rezultatima u Centralnoj i Istočnoj Evropi. U Srbiji su bili uključeni u značajne projekte kao što su 180 MW Solarina PV projekat, vetropark 158 MW Čibuk 1 Vetroelektrane Balkana i 102 MW vetroparka Plandište.

Mott MacDonald S d.o.o. osnovana je 2010. godine sa stalnom kancelarijom u Beogradu kao deo planova širenja na Zapadni Balkan. Ovo naglašava posvećenost kompanije da dugoročno pruža visokokvalitetne usluge inženjeringa, zaštite životne sredine i menadžmenta na Zapadnom Balkanu i konsoliduje svoje prisustvo u jugoistočnoj Evropi. Kancelarija u Beogradu pruža usluge u Severnoj Makedoniji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Srbiji. U poslednjih par godina Mott MacDonald S d.o.o. je doživeo značajan rast i danas ima 90 zaposlenih, od kojih je 80 inženjera različitih disciplina, spremnih da odgovore na najsloženije inženjerske izazove.

Više informacija o kompaniji Mott MacDonald možete pronaći ovde.