Menadžerka OIE Srbija učestvovala na panel diskusiji „Žene i internacionalni uspeh“

Menadžerka OIE Srbija Danijela Isailović učestvovala je na panel diskusiji „Žene i internacionalni uspeh“ na konferenciji Fempower koja je održana u Beogradu 23. novembra.

Osim naše menadžerke, učesnice panela bile su direktorka za korporativne poslove za Evropu, Severnu i Južnu Ameriku u kompaniji TetraPak Tamara Bullock, urednica jednog od najuglednijih časopisa na Bliskom istoku Enterpreneur Middle East Tamara Pupić i menadžerka za održivi razvoj i javnu politiku Ball Packaging za Centralnu Evropu i Tursku Jelena Petljanski. One su diskutovale o značaju i mogućnostima rada u internacionalnom okruženju.

Konferencija Fempower, na kojoj se govorilo o ženama u diplomatiji, zdravstvenom sistemu, medijima, pokreće važne teme iz oblasti rodne ravnopravnosti, te je bila idealna prilika za promociju Zelene ženske mreže.

Menadžerka OIE Srbija je podsetila da Zelena ženska mreža, kao radno telo Udruženja Obnovljivi izvori energije Srbije, ima cilj da okupi sve žene zaposlene u kompanijama članicama Udruženja OIE Srbija koje žele da svojim primerom i doprinosom unaprede status žena u sektoru energetike i zelenog biznisa.