Menadžerka i članovi OIE Srbija na Beogradskom ekonomskom forumu

Menadžerka OIE Srbija Danijela Isailović učestvuje na Beogradskom ekonomskom forumu 29. novembra na panel diskusiji posvećenoj energetskoj tranziciji. Osim nje, na panel diskusiji „Energetska tranzicija – Klimatska kriza: sledeći koraci“, učestvuju i članovi OIE Srbija, regionalni direktor Evropske banke za obnovu i razvoj za Zapadni Balkan Matteo Colangeli i Srdan Srdanović, rukovodilac Smart infrastrukture u kompaniji Siemens koja je nedavno postala naš redovni član.

O aktuelnoj temi energetske tranzicije i pripremama Jugoistočne Evrope za alternativne načine proizvodnje i potrošnje energije razgovaraće i šef regionalnog predstavništva za Zapadni Balkan Evropske investicione banke Alessandro Bragonzi, generalni direktor BCE Beo Čista Energija Mitsuaki Harada i direktor beogradske kancelarije KfW banke Ruediger Hartmann.

Beogradski ekonomski forum je godišnji skup koji okuplja veliki broj najuticajnijih predstavnika Republike Srbije, država iz regiona i važne predstavnike međunarodne zajednice iz oblasti politike, poslovanja, nauke, kulture, kao i drugih oblasti. Ovogodišnji forum, 23. po redu, održava se 28. i 29. novembra u hotelu Metropol u Beogradu.

Foto: Pixabay/PIRO