Članovi OIE Srbija na Kopaonik biznis forumu – Kako do energetske tranzicije

Predsedavajući Upravnog odbora Udruženja OIE Srbija Miloš Colić učestvuje na Kopaonik biznis forumu 5. marta na panelu „Put ka energetskoj tranziciji“ zajedno sa ministarkom rudarstva i energetike Dubravkom Đedović Handanović i Alessandrom Bragonzijem, šefom regionalnog predstavništva za Zapadni Balkan Evropske investicione banke, koja se početkom godine pridružila našem Udruženju. Moderatorka panela je Jelena Gazivoda, stariji partner u advokatskoj kancelariji JPM & Partners, koja je član Udruženja OIE Srbija.

Članovi OIE Srbija učestvuju i na drugim panelima na Kopaonik biznis forumu, prestižnom događaju koji okuplja poslovnu elitu od 3. do 6. marta na Kopaoniku.

Regionalni direktor Evropske banke za obnovu i razvoj za Zapadni Balkan Matteo Colangeli govoriće na panel diskusiji posvećenoj izazovima u srpskoj ekonomiji, direktorka kompanije Siemens za Sloveniju, Hrvatsku i Srbiju Medeja Lončar diskutovaće o zelenoj tranziciji u Srbiji, dok će regionalni direktor IFC za Zapadni Balkan Nicolas Marquier govoriti o izazovima i mogućnostima za ekonomiju sa visokim dohotkom u Srbiji i na Zapadnom Balkanu.