Konferencija „OIE Srbija 2023” održaće se 14. septembra u Vrdniku – U fokusu prve aukcije za vetar i solar i novi OIE projekti

Nakon izuzetno uspešnih konferencija održanih 2021. i 2022. godine, sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da će se konferencija „OIE Srbija 2023” održati 14. septembra u etno kompleksu Vrdnička kula na Fruškoj gori. Konferenciju će otvoriti ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović.

Učešće na konferenciji, koja je već postala tradicionalno nacionalno i regionalno okupljanje najvažnijih učesnika u industriji zelene energije, potvrdili su najviši zvaničnici Ministarstva rudarstva i energetike Republike Srbije, EMS-a, EBRD-a, kompanija Masdar, Enlight, Elicio, Nordex, evropskih asocijacija WindEurope i SolarPower Europe, predstavnici vodećih finansijskih institucija, kao i drugi predstavnici sektora obnovljivih izvora energije.

Registracioni link, kao i više informacija o kotizacijama učešća možete pronaći ovde.

Kako se konferencija „OIE Srbija 2023“ organizuje tačno mesec dana nakon održavanja prvih aukcija za vetar i solar, biće ovo izuzetna prilika da se analiziraju uslovi i rezultati aukcija, kao i potencijalna tržišna rešenja za OIE projekte koji će se realizovati mimo aukcijskih podsticaja. Takođe, diskutovaće se o uslovima finansiranja, problemima u lancu snabdevanja opreme za vetroelektrane i velikim poskupljenjima opreme, transporta, logistike. Celodnevna konferencija sastojaće se od svečanog otvaranja i pet panel diskusija.

Etno kompleks Vrdnička kula nalazi se u Vrdniku, na Fruškoj gori, 78.3 km od Beograda (60 km od aerodroma Nikola Tesla), na adresi Staza zdravlja 34, Vrdnik, Srbija. Za učesnike konferencije obezbeđen je smeštaj po specijalnim cenama.

U okviru promotivnog perioda koji je produžen do 10.08.2023. cena kotizacija iznosi 200 evra plus PDV, za uplate do 10.08.2023. godine.

Cena kotizacija za uplate od 10.08.2023. do dana održavanja konferencije iznosi 300 evra plus PDV.

Za učesnike konferencije je obezbeđen ograničen broj cena sa popustima u hotelima Vrdnička Kula, Fruške terme i Aqua Premier Spa.

Članovi Udruženja OIE Srbija imaju 20% popusta na cenu kotizacija.

Za više informacija, možete se obratiti na office@oie.rs