Institucionalna podrska
Ministarstvo rudarstva i energetike
EBBRD
EPS
WindEurope
Seepex
Sponzori
MTG
Elnos
Enlight
NES
Elektro Zapad
NLB komercijalmna banka
WPP
Elicio
Unicredit
Erste2
EIB
Nordex-acciona
CMS_Law_Tax_Future_2021_New_Logo.svg
ACB
SUNGROW x COMTRADE DISTRIBUTION
Procredit
Eko Step Pellet
Putinvest
zagreb trans
8-2 Zagreb
Medijski pokrovitelji
EKapija
Energetski portal2
e2
Nedeljnik
Montel-energetika
WM

Nakon izuzetno uspešnih konferencija održanih 2021. i 2022. godine, sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da će se konferencija „OIE Srbija 2023” održati 14. septembra 2023. godine u konferencijskoj sali Vrdnička kula etno kompleksa Vrdnička kula, sa ciljem da konferencija OIE Srbija postane godišnje, tradicionalno, nacionalno i regionalno okupljanje najvažnijih učesnika u industriji zelene energije.

Konferencija će biti organizovana kao serijal panel diskusija posvećenih najvažnijim temama poput energetske tranzicije u Srbiji i regionu, dostignutim rezultatima, novim investicijama i tehnologijama, integrisanju obnovljivih izvora energije u tržište električne energije, kao i svim izazovima i preprekama koje energetski tranzicioni proces donosi.

Online prijava

Učesnici konferencije koji se registruju od 1. septembra do popune mesta u sali, plaćaju kotizaciju 300 evra plus PDV.

Članovi Udruženja OIE Srbija imaju 20% popusta na cenu kotizacija.

Učesnicima konferencije obezbeđen je popust za određeni broj smeštajnih jedinica u hotelima Mövenpick Fruške terme, Vrdnička Kula, Premier Aqua i Fruške Residences u periodu od 13. do 15. septembra 2023. godine.

Za više informacija obratite se na office@oie.rs


Etno kompleks Vrdnička kula nalazi se u Vrdniku, na Fruškoj gori, 78.3 km od Beograda, na adresi Staza zdravlja 34, Vrdnik, Srbija. 

Prevoz

U okviru hotela možete iskoristiti uslugu povratnog transfera od Aerodroma Nikola Tesla Beograd i to po sledećim cenama:

– Cena za do 4 osobe (cady) – povratni transfer – 16.000,00 RSD

– Cena za do 8 osoba (kombi) – povratni transfer – 26.000,00 RSD

– Cena za do 20 osoba (mini bus) – povratni transfer – 40.000,00 RSD

Proveru dostupnosti i rezervaciju prevoza možete obaviti putem e-maila: info@frusketerme.com

Smeštaj

Mövenpick Resort and Spa Fruske Terme

POPUNJENI KAPACITETI

Na idealnoj poziciji od 240m nadmorske visine, banja se odlikuje umerenom kontinentalnom klimom sa 2200 sunčanih časova godišnje, te odsustvom jakih vetrova i hladnih vazdušnih masa. čist vazduh sa velikim sadržajem ozona, bez ikakvog zagađenja, banju Vrdnik svrstava u red vazdušnih banja.

https://www.frusketerme.com/index.html

Etno hotel Vrdnička Kula

Izolovano od urbanog i ušuškano u dubokoj, netaknutoj prirodi, na samoj granici sa Nacionalnim parkom „Fruška gora“. Čist vazduh, preko 200 sunčanih dana godišnje, miris lipove i borove šume koje okružuju naselje i pogled na predivnu prirodu pružiće gostima mir i opuštanje za sva čula. 

https://www.etnoselo-vk.rs/index-1.html

Fruške Residences

Okružen šumom i čistim vazduhom, projekat Fruške Residence predstavlja pravu oazu mira, bez buke i užurbanog načina života, kakav je danas u gradskim sredinama. Kondominijum Fruške Residence nalazi se na samo 100 metara od vodećeg termalnog spa kompleksa Movenpick Fruške Terme. Svim gostima apartmana dostupan je najveći Wellness & SPA centar u Srbiji (10.000m2).

https://www.fruskeresidence.rs/

Hotel Premier Aqua

Smešten na idealnoj poziciji između Beograda i Novog Sada, na izvoru tople termalne vode u banji Vrdnik, sa modernim spa centrom, otvorenim i zatvorenim bazenom, kongresnom salom, restoranom i bogato opremljenim sobama i apartmanima. Hotel Premier Aqua čini idealan spoj prirodnih lepota i mira Fruške gore sa najsavremenijom tehnologijom i komforom hotela visoke kategorije koji bogatstvom svojih sadržaja može zadovoljiti i najprobirljivijeg gosta. Ukoliko poželite da provedete nezaboravne trenutke, da udahnete vazduh Fruške gore i osetite produhovljen mir fruškogorskih manastira te da doživite luksuz 5* – hotel “Premier Aqua” je idealno mesto za Vas. (adults only hotel)

https://www.hotelpremieraqua.com/index.html

NAPOMENA

Pansionski obroci se služe u hotelu Fruške terme u pansionskom restoranu “Fruško”

U cenu smeštaja je uključeno

U cenu smeštaja nije uključeno: