Stariji partner u BDK Advokatima biće moderator panela na konferenciji OIE SRBIJA 2024

Dragoljub Sretenović, stariji partner u advokatskoj kancelariji BDK Advokati, biće moderator panela na konferenciji OIE SRBIJA 2024, koja će biti održana 23. i 24. septembra u etno kompleksu Vrdnička kula u Vrdniku.

Dragoljub Sretenović je stariji partner u bankarsko-finansijskom timu BDK-a. Radi i za kreditore i za sponzore u finansiranju lokalnih i prekograničnih projekata, uključujući one koje podržavaju izvozne kreditne agencije, multi-lateralne i razvojne finansijske institucije. Bio je deo tima BDK koji je, pored ostalih transakcija, radio na koncesiji beogradskog aerodroma, postrojenju Vinča za proizvodnju energije na otpad, vetroparkovima u Kovačici i autoputu Moravski koridor.

Ima širok spektar iskustva u raznim industrijskim sektorima, uključujući javnu infrastrukturu, gas i obnovljive izvore. Izabran je kao “Partner sledeće generacije” u Legal500 koji rangira advokate u praksi bankarstva i finansija i finansiranja projekta. Nedavno je bio koautor poglavlja “Projektne finansije” u izdanju Leksologije „Dobijanje dogovora: Tržišna inteligencija“.