Energetski Portal je generalni medijski pokrovitelj konferencije OIE Srbija 2022

Energetski Portal biće generalni medijski pokrovitelj konferencije OIE Srbija 2022 koja će 15. septembra u hotelu Metropol okupiti najveće domaće i svetske stručnjake iz oblasti obnovljivih izvora energije. 

Prepoznat kao specijalizovani portal koji prate svi koje interesuje korišćenje čiste energije kao i najbolji načini za zaštitu životne sredine, Energetski Portal se trudi da pravovremeno izveštava o temama iz oblasti obnovljivih izvora energije (OIE), kao primenama mera energetske efikasnosti.

Ono što Energetski Portal izdvaja na medijskoj sceni jeste njegovo štampano izdanje. Redakcija Energetskog Portala pažljivo bira teme i sagovornike za svoj Magazin koji javnost informiše o važnim pomacima na planu primene OIE i očuvanja prirode, kako u našoj zemlji i regionu, tako i u čitavoj Evropi. Čitajući reportaže i intervjue sa ambasadorima, ministrima, profesorima, preduzetnicima i inovatorima, čitaoci proširuju svoja znanja o primenjenim rešenjima u oblastima energetike, održivog razvoja i ekologije.

Imajući pred sobom isti cilj – afirmaciju obnovljivih izvora energije i efikasnu energetsku tranziciju u našoj zemlji, Energetski portal od samog osnivanja OIE Srbija prati sve aktivnosti udruženja i redovan je medijski pokrovitelj konferencija o zelenim izvorima.

Sve informacije o panelima i učesnicima ovogodišnje konferencije u organizaciji  Udruženja OIE Srbija možete pratiti na energetskiportal.rs