Energetska efikasnost za profesionalce i entuzijaste: E2 portal medijski pokrovitelj konferencije OIE Srbija 2023

E2 portal, koji je posvećen energetskoj efikasnosti i ekologiji, novi je medijski pokrovitelj konferencije OIE Srbija 2023 koja se održava 14. septembra u Vrdniku.

E2 portal je prvi portal o energetskoj efikasnosti i ekologiji, namenjen kako profesionalcima u sektoru građevinarstva, IT-a, transporta, tako i entuzijastima, koji u svom poslu, odnosno u svom domu nastoje da primenjuju ekološke i principe energetske efikasnosti i tako ostvaruju uštede. Posvećen je praćenju trendova i inovacija kada su u pitanju tehnologije, usluge i materijali koji vode ka “pametnom” i održivom razvoju.

Nastao je 2011. godine, kao rezultat rada sa licencnim štampanim izdanjima nekih od najznačajnijih izdavačkih kuća u Evropi (fachschriften.de i futurepic.com).

Logičan korak tima koji je još 2009. godine pionirski započeo popularisanje energetske efikasnosti na našim prostorima, bio je prelazak na online izdavaštvo.

E2 web portal pokriva svoju nišu na tržištu sa oko 55.000 jedinstvenih posetilaca na mesečnom nivou, sa u proseku 3,5 pregledane stranice i 2,9 min po poseti. Nakon redizajna portala 2018. godine i povećane aktivnosti na društvenim mrežama, povećan je broj poseta iz regije i šire.