Fractal je srebrni sponzor OIE Srbija 2024: Tri decenije iskustva garantuju uslugu bez premca

Vodeća regionalna inženjerska i konsultantska kompanija FRACTAL je srebrni sponzor konferencije OIE Srbija 2024 koja će 23. i 24. septembra u Vrdniku okupiti stručnjake iz zemlje i Evrope.

FRACTAL d.o.o. (Split, Hrvatska) osnovan je 1994. godine, sa fokusom na razvoj specijalizovanog softvera i pripremu stručnih studija u elektroenergetici. Danas je FRACTAL vodeća regionalna kompanija koja pruža sveukupne inženjerske i konsultantske usluge kroz razvojne, građevinske i operativne faze OIE projekata – prvenstveno vetroelektrana i solarnih elektrana.

Fractal je u 100% privatnom vlasništvu i fleksibilan je pružalac inženjerskih i konsultantskih usluga orijentisan na rezultate. Od 40 zaposlenih, većina (više od 30) su magistri i doktori nauka iz oblasti građevinarstva, elektrotehnike i mašinstva. Kompanija nikada nije zabeležila gubitke ili nesolventnost, a godišnji prihodi kontinuirano rastu i u proseku iznose oko 3 miliona EUR tokom poslednjih 5 godina.

Tokom poslednje decenije Fractal je značajno proširio delokrug izvan Hrvatske pružajući usluge u BiH, Srbiji, Sloveniji, Crnoj Gori, Mađarskoj, Severnoj Makedoniji, Španiji, Irskoj, Italiji, Gruziji i Izraelu. Njihove reference, iskustvo i opsežna lista zadovoljnih klijenata, koja uključuje lokalne i međunarodne developere i investitore, elektroprivrede i banke, pružaju garanciju usluge bez premca.