WindEurope konferencija Bilbao okuplja evropsku zelenu elitu

U Bilbau se od 5. do 7. aprila 2022. godine održava godišnja konferencija i izložba evropske industrije energije vetra, WindEurope 2022. Očekuje se da će konferenciju posetiti 8.000 ljudi, a izlagaće više od 330 kompanija. Ovogodišnju konferenciju otvoriće njegovo kraljevsko visočanstvo španski kralj Felipe VI od Španije.

U središtu WindEurope konferencije u Bilbau, vodiće se opsežan program koji pokriva glavna pitanja sa kojima se danas suočava naš sektor. Program je razvijen u bliskoj saradnji sa stotinama stručnjaka iz cele industrije i akademske zajednice, kao i sa radnim grupama WindEurope, ambasadorima događaja i partnerima za sadržaj.

Tokom tri dana, biće organizovano preko 70 sesija, sa preko 300 govornika iz cele industrije i šire. Ovo će biti ključni događaj u industriji – ceo evropski sektor vetra pod jednim krovom, koji pokriva svaki aspekt energije vetra danas.

Konferenciji WindEurope 2022 prisustvovaće menadžerka Udruženja Danijela Isailović, kao i članovi Udruženja Obnovljivi izvori energije Srbije, što predstavlja izuzetnu priliku za širenje mreže kontakata.