Vodeći broker u osiguranju ACB d.o.o. postao pridruženi član OIE Srbija

Vodeći broker u osiguranju ACB d.o.o. (www.acb.rs) i ekskluzivni korespodent Aon u Srbiji, postao je pridruženi član OIE Srbija.

ACB čini grupa profesioanalaca sa velikim iskustvom i ekspertizom u oblasti osiguranja. Trenutno servisiraju više od 700 klijenata. Kao preporuka za pridruženo članstvo u OIE Srbija su poslovi savetovanja i posredovanja  u osiguranju za potrebe našeg člana Vetroelektrane Balkana (VE Čibuk 1), dok su značajne reference i klijenti: Eko Step Pellet, fabrika otpada u Vinči (savetovanje lendera u vezi osiguranja), Resalta, Saipem S.P.A., ABB, FCC.

ACB-ova dugogodišnja uspešna saradnja sa ključnim osiguravačima u Srbiji omogućava značajnu pregovaračku moć, na osnovu koje je izgrađen značajan portfelj klijenta, i ovako izgrađena moć velikog kupca, uz optimizaciju pokrića, obezbeđuje i velike finansijske uštede za klijente ACB-a.

Aon korporacija je globalni lider u pružanju usluga risk menadžmenta, posredovanja u osiguranju i reosiguranju i konsaltingu u oblasti ljudskih resursa.