Vesti o konferenciji stižu u region: Ekonomski portal eKapija medijski pokrovitelj OIE Srbija 2023

Najuticajniji ekonomski internet portal u regionu eKapija je medijski pokrovitelj konferencije OIE Srbija 2023 koja će biti održana 14. septembra u etno kompleksu Vrdnička kula na Fruškoj gori.

Od nastanka portala 2005. godine, sa idejom da eKapija bude „dnevna navika uspešnih”, namera je bila ponuditi korisnicima odnos uzajamnog partnerstva, na obostrano zadovoljstvo.

Danas, partnera je više nego ikad: uz pomoć servisa eKapije, oni dobijaju značajne, pravovremene i tačne informacije o dešavanjima u svetu biznisa i u najbližem poslovnom okruženju.

Informativni servisi eKapije – klasične medijske forme, zatim, najpotpunije informacije o aktuelnim tenderima, pa katalog firmi, baza pravnih propisa, sve do informacija o vanredno iskrslim poslovnim šansama, o dostupnim grantovima i o drugim izvorima finansiranja – pomažu hiljadama preduzeća u Srbiji, u Bosni i Hercegovini, u Crnoj Gori, ali i u drugim zemljama, da dodatno unaprede svoje poslovanje. Portal je osmišljen tako da poslovnim ljudima pruži taj početni korak prednosti, ispred takmaca.

eKapija je regionalna priča: na širem tržištu sa što manje granica, u prostranoj kući sa većim brojem prozora, jasnije se vidi svetlo nebo i zelena grana poslovnog boljitka. Osim za matični sajt za Srbiju www.ekapija.com (www.ekapija.rs) – sa kojeg se vesti prevode i na engleski i na nemački jezik – poseban sadržaj pravi se za sajtove me.ekapija.com i ba.ekapija.com, namenjene crnogorskoj, odnosno bosanskohercegovačkoj publici.

Izuzetno popularan i tradicionalan medijski proizvod eKapije predstavlja Dnevni poslovni bilten. Radnim danima popodne, a ponedeljkom i rano izjutra, bilten se šalje na imejl adrese pretplatnika. Poseban kvalitet dnevnog biltena je njegova prilagođenost poslovnim potrebama i interesovanjima konkretnog korisnika, tako da svako dobija priliku da pročita ono što ga zanima i što mu za biznis treba. Osim dnevnog, postoji i veoma popularan i najkvalitetnijim prilozima ispunjen nedeljni poslovni bilten, “7 dana”, koji u elektronsko poštansko sanduče stiže sredom.

I na portalu postoji servis prilagođen svakom korisniku ponaosob – Moja eKapija – gde se u bilo kom trenutku mogu pogledati usko profilisane vesti i tenderi od interesa za pretplatnika.

Na eKapiji se, tako, od postanka, 2005. godine trude da uspostave što pametniji mogući sistem, koji radi za korisnike – i sve upravo da bi opravdali željeni i ostvareni status dnevne navike uspešnih.

Šta je postignuto?

Više od 20.000 korisnika sistema (najuticajniji ekonomski internet portal u regionu).

Kontinuiran rast broja pretplatnika iz godine u godinu.

Prosečna čitanost – više od 1.150.000 pregledanih dokumenata na mesečnom nivou.

Poverenje korisnika, jer je koeficijent obnove pretplate veći od 87%.

Prosečna godišnja produkcija dokumenata: 46.000 vesti i izveštaja, 190.000 tendera.

Broj privrednih i pravnih subjekata u bazi: više od 430.000.

Regionalno prisustvo je bitna odrednica daljeg razvoja: osim poslovanja u Srbiji, u BiH i u Crnoj Gori, u pripremi su nastupi i u drugim zemljama regiona.