UniCredit Banka je srebrni sponzor konferencije OIE Srbija 2023

UniCredit Banka je srebrni sponzor konferencije OIE Srbija 2023 koja se održava 14. septembra u etno kompleksu Vrdnička kula u Vrdniku.

UniCredit Banka, članica UniCredit Grupe, jedna je od najvećih i sistemski najvažnijih banaka na lokalnom tržištu, i pouzdan je partner za fizička i pravna lica. Sa mrežom od 73 ekspoziture širom Srbije, kao i stalnim fokusom na potrebe građana i privrede, banka ostvaruje stabilne rezultate u svim oblastima poslovanja. U segmentu korporativnog-investicionog bankarstva ostali smo prvi izbor za čak 75 od 100 najvećih kompanija u Srbiji, što sa sigurnošću govori o poverenju koje nam srpske kompanije pružaju.

Naša svrha je da osnažimo zajednice da napreduju, pružajući najbolje u klasi za sve zainteresovane strane, otključavajući pun potencijal naših klijenata i naših ljudi širom Evrope. Održivost je deo načina na koji poslujemo u UniCredit-u i nastavljamo da podržavamo naše klijente, zajednicu, partnere i industriju u celini da postanu sve održiviji. Od početka svog poslovanja u Srbiji, Unicredit Banka je aktivna u finansiranju obnovljivih izvora energije, kako samostalno, tako i kroz učešće u partnerskim projektima.