Tradicija se nastavlja: Energetski portal generalni medijski pokrovitelj konferencije OIE Srbija 2023

Organizaciju, sada već možemo reći, tradicionalne konferencije o obnovljivim izvorima energije, koju priprema Udruženje OIE Srbija za 14. septembar u Vrdniku, podržaće Energetski portal kao generalni medijski pokrovitelj.

Energetski portal prepoznat je kao specijalizovani medij koji pravovremeno izveštava o temama iz oblasti obnovljivih izvora energije, primenama mera energetske efikasnosti i zaštite životne sredine.

Digitalno i štampano izdanje magazina Energetski portal, na srpskom i engleskom jeziku, čini jedinstven segment i posvećuje mu se posebna pažnja. Magazin predstavlja odličan način informisanja javnosti o važnim pomacima na planu primene OIE i očuvanja prirode, kako u našoj zemlji, tako i u regionu, ali i u čitavoj Evropi.

Redakcija Energetskog portala kroz reportaže i intervjue, u kojima ambasadori, profesori, ministri, preduzetnici i pronalazači komentarišu aktuelne teme, čitaocima omogućava da saznaju gde se tačno nalazimo na svetskoj mapi inovacija i primene rešenja u oblastima energetike i ekologije.

U svetlu sve očiglednijih posledica klimatskih promena, veoma je značajno da se Energetski portal trudi da pravovremeno i nepristrasno izveštava o temama koje utiču na dobrobit i zdravlje svih naših građana.

Sve informacije o panelima i učesnicima ovogodišnje konferencije u organizaciji Udruženja OIE Srbija možete pratiti na energetskiportal.rs