SOG u saradnji sa Kinstellar novi pridruženi član OIE Srbija – Vrhunski saveti u ključnim oblastima privrednog prava

Advokatska kancelarija SOG u saradnji sa Kinstellar, jedan od vodećih pružaoca pravnih usluga na tržištu Zapadnog Balkana, novi je pridruženi član Udruženja OIE Srbija.

SOG u saradnji sa Kinstellar je vodeća advokatska kancelarija u Srbiji koja stranim i domaćim klijentima pruža pravne savete najvišeg kvaliteta u svim ključnim oblastima privrednog prava.

Kancelariju je 2015. osnovala grupa iskusnih, međunarodno obučenih advokata, koja je vremenom razvila izrazito dinamičnu kulturu, okupljajući vrhunski talenat, podstičući preduzetništvo i održavajući izuzetne odnose sa klijentima.

Od osnivanja, SOG je kontinuirano rastao po obimu poslovanja, sa eksponencijalnim porastom broja advokata saradnika i mreže poslovnih kontakata. Kancelarija ima širok portfolio klijenata sastavljenih od multinacionalnih kompanija, investicionih fondova i društva privatnog kapitala, kao i finansijskih institucija. Klijenti cene SOG zbog komercijalno orijentisanih pravnih usluga, brzine odaziva i pravnog znanja.

Tokom 2023. godine kancelarija je uspostavila saradnju sa Kinstellar, postajući jedan od vodećih pružaoca pravnih usluga na tržištu Zapadnog Balkana.