PUTINVEST prijatelj konferencije OIE Srbija 2023 – Od izgradnje puteva do zelene energije

PUTINVEST je prijatelj konferencije OIE Srbija 2023 koja će se održati 14. septembra u Vrdniku.

PUTINVEST, preduzeće za studije, projektovanje saobraćajnica i inženjering osnovano je 2003. godine u Beogradu. PUTINVEST ima značajno iskustvo na projektima puteva/autoputeva/gradskih saobraćajnica sa pratećom infrastrukturom, tehničkom kontrolom projekata, saobraćajnih projekata i ostalih konsultantskih usluga kao što je upravljanje projektima, upravljanje ugovorima, tehnički pregled izvedenih radova itd.

Kad je reč o projektima zelene energije, preduzeće ima značajno iskustvo na projektima vetroparkova i solarnih elektrana. Razvija projekte saobraćajnica za više od 500 kilometara puteva (za oko 230 vetroturbina) sa različitim tipovima kolovozne konstrukcije i prema zahtevima različitih proizvođača vetroturbina (Siemens, Enercon, Vestas and General Electric, itd.). Pored projekata saobraćajnica, PUTINVEST je radio i projekte pozajmice materijala, zaštite instalacija, privremenih i stalnih platformi.

Takođe, portfolio kompanije obuhvata raznovrsne projekte, specifične i interesantne sa stanovišta struke i značajne kako za celu Republiku Srbiju tako i za razvoj inženjera. Kao kompanija ili inženjeri pojedinačno, PUTINVEST je bio angažovan na svim značajnijim projektima u zemlji u poslednjih 35 godina. Vršeći usluge projektovanja i tehničke kontrole, stručnjaci kompanije su učestvovali na projektima rehabilitacije i izgradnje više od 700 kilometara državnih puteva, dok su projekte gradskih saobraćajnica radili za više od 50 lokalnih samouprava.

Više informacija potražite na: www.putinvest.rs , office@putinvest.rs