Prvoklasna rešenja za čistu energiju – Sungrow, u saradnji sa Comtrade Distribution, bronzani sponzor OIE Srbija 2023

Kompanija Sungrow, najveći svetski proizvođač solarnih invertera, u saradnji sa svojim ovlašćenim distributerom i redovnim članom Udruženja Obnovljivi izvori energije Srbije, Comtrade Distribution, biće bronzani sponzor konferencije OIE Srbija 2023 koja se održava 14. septembra u Vrdniku.

Kao jedna od najvećih visokotehnoloških kompanija u Kini, Sungrow Power Supply Co., Ltd. (Šifra akcija: 300274) specijalizovana je za istraživanje i razvoj, proizvodnju, prodaju i usluge opreme za novu energiju, kao što su solarna energija, energija vetra, skladištenje energije, energija iz vodonika, električna vozila. Uglavnom obezbeđuje fotonaponske invertore, invertore energije vetra, sistem za skladištenje energije, plutajući fotonaponski sistem, novi energetski sistem za automobilsku vožnju, stanice za punjenje električnih vozila (EV), sistem za proizvodnju vodonika iz obnovljivih izvora, pametan rad i održavanje i obavezuje se da će obezbediti prvoklasna rešenja za čistu energiju.

Od osnivanja 1997. godine, kompanija se koncentriše na oblast proizvodnje nove energije, prateći kretanja na tržištu i koristeći tehnološke inovacije kao pokretač razvoja. Kompanija je razvila profesionalni tim za istraživanje i razvoj sa solidnim iskustvom u istraživanju i razvoju i jakim mogućnostima nezavisnih inovacija. Sungrow je uspešno učestvovao u više od 20 ključnih nacionalnih naučnih i tehnoloških programa, vodio je izradu više nacionalnih standarda i jedna je od retkih kompanija u industriji koja je ovladala nizom nezavisnih ključnih tehnologija.

Fotonaponski invertori, Sungrow-ovi osnovni proizvodi, akreditovani su od strane TUV, CSA, SGS i drugih međunarodnih organa i prodati u više od 150 zemalja i regiona u svetu. Sungrow-ov kumulativni instalirani kapacitet inverterske opreme širom sveta bio je iznad 340 GW do kraja decembra 2022.

Kompanija je uzastopno osvajala nagrade Velikih nagrada za industriju Kine, Nacionalnog preduzeća za demonstraciju pojedinačnog šampiona u proizvodnji, 50 najboljih inovativnih kineskih kompanija, Nacionalnog preduzeća za demonstraciju intelektualne svojine, 500 najboljih globalnih kompanija za novu energiju i najbolje kompanije za rad u Aziji.

Sungrow je kompanija sa vrhunskim postdoktorskim istraživačkim radnim okruženjem, nacionalnom visokotehnološkom bazom za demonstraciju industrijalizacije, nacionalnim tehnološkim centrom kompanije, nacionalnim centrom za industrijski dizajn, nacionalnom zelenom fabrikom i svrstava se među najbolje kompanije u svetskoj proizvodnji električne energije iz novih energija u smislu sveobuhvatne snage.

U budućnosti, Sungrow će se pridržavati svoje misije „Čista energija za sve“, ubrzati razvoj integracije sistema za proizvodnju čiste energije zasnovane na poslovanju sa opremom za novu energiju, inovirati i proširiti u nove poslove iz oblasti tehnologije konverzije čiste energije, održavati bliske kontakte sa kupcima, aktivno učestvovati u globalnoj konkurenciji i nastojati da se izgradi u kompaniju od poverenja svetske klase.