Predsedavajući Upravnog odbora OIE Srbija na Kopaonik biznis forumu

Miloš Colić, predsedavajući Upravnog odbora Udruženja Obnovljivi izvori energije Srbije i generalni direktor kompanije New Energy Solutions, redovnog člana Udruženja, učestvovao je na Kopaonik Biznis forumu kao govornik na panelu sa temom „Reputacione mogućnosti, zahtevi investitora ili pravne regulative“.

Na drugom danu Kopaonik biznis foruma, učesnici 24. panela diskutovali su o kriterijumima u oblasti zaštite životne sredine, socijalne politike i korporativnog upravljanja, a Miloš Colić je sa svojim sagovornicima podelio iskustva iz realizacije projekata vetroparkova u Srbiji i svoje mišljenje na temu Zelene agende.

Zajedno sa gospodinom Colićem gosti na panel diskusiji bili su i Bartosz Ciolkowski (Generalni direktor MasterCard za jugoistočnu Evropu), Marko Čadež (Predsednik Privredne komore Srbije), Milan Gospić (Direktor Microsoft Srbija), Zoran Torbica (Direktor Ekomobilnost), dok je moderator na ovom panelu bio je Dejan Janjatović (Zamenik generalnog direktora NLB banke).

Kopaonik biznis forum (KBF) je događaj visokog značaja posvećen poboljšanju učinka srpske privrede kroz analitičke doprinose i dijalog između glavnih relevantnih aktera. KBF organizuje Savez ekonomista Srbije, i ove godine traje od 5. do 8. marta.