Portal eKapija medijski sponzor konferencije OIE Srbija 2022

Vodeći poslovni portal eKapija je medijski sponzor konferencije OIE Srbija 2022 koja se održava 15. septembra u hotelu Metropol u Beogradu.

eKapija je vodeći poslovni portal u Srbiji i Bosni i Hercegovini. Osim najnovijih vesti i izveštaja iz različitih oblasti, među kojima važan deo zauzimaju obnovljivi izvori energije, eKapija obezbeđuje svojim korisnicima ekonomske analize, najave novih investicija, promene u poslovnom okruženju i regulativi, izveštaje sa berze, pregled najnovijih tendera, dodeljenih ugovora, kao i sveobuhvatan katalog firmi koji trenutno sadrži više od 200.000 privrednih i pravnih subjekata.

Informacije su dostupne korisnicima eKapija putem sajtova www.ekapija.com, www.ekapija.me, ba.ekapija.com, www.ekapija.rs kao i putem elektronskih biltena koji pretplatnicima stižu na njihove e-mail adrese.

Više od 70% pojedinačnih korisnika sistema pripada visokom menadžmentu kompanija, odnosno donosiocima odluka do kojih se ne može tako lako stići putem drugih medija. Pretplatnici su gotovo sve banke, osiguravajuća društva, brokerske kuće, građevinske organizacije, svi inostrani poslovni klubovi, ambasade, strani i domaći investicioni fondovi, ali i veliki broj malih i srednjih preduzeća.

Dnevni poslovni bilten eKapija je prilagođen specifičnim zahtevima svakog korisnika i sadrži informacije koje su izdvojene kao bitne za njegovo poslovanje. Takođe, pošto je koncipiran kao B2B servis, portal eKapija obezbeđuje i efikasnu platformu za razmenu informacija među privrednim subjektima.

Portal eKapija je trojezičan, tako da je osim na maternjem, dostupan i na engleskom i nemačkom jeziku.