Otvorene prijave za konferenciju OIE SRBIJA 2024 – Ne propustite najvažniji zeleni događaj jeseni

Konferencija OIE SRBIJA 2024, koja je postala tradicionalno okupljanje svetske, regionalne i domaće elite u oblasti zelenog poslovanja, održaće se 23. i 24. septembra u etno kompleksu Vrdnička kula u Vrdniku.

Zbog velikog interesovanja javnosti, konferencija se ove godine održava tokom dva dana, a registracija za učešće je otvorena. Za uplate do 1. jula važe promotivne cene kotizacija koje iznose 350 evra plus PDV. Za članove OIE Srbija obezbeđena je promotivna cena kotizacije do 1. jula i iznosi 300 evra. Registracioni link, kao i više informacija o kotizacijama možete pronaći ovde.

Konferencija OIE SRBIJA 2024 će biti organizovana kao dvodnevni serijal panel diskusija posvećenih najvažnijim temama energetske tranzicije u Srbiji i regionu, novinama koje donose pobednici aukcija, dostignutim rezultatima, novim investicijama i tehnologijama, integrisanju obnovljivih izvora energije u tržište električne energije, elektromobilnosti i održivom razvoju u saobraćaju, ESG strategijama.

I ove godine, četvrte zaredom kako se konferencija održava, govornici su ključni akteri u stvaranju regulatornih okvira, lideri međunarodnih finansijskih institucija, vodeći bankari, direktori i vlasnici kompanija koji se bave zelenim razvojem, trgovci električnom energijom i pravni stručnjaci.

Svi učesnici konferencije biće pozvani na OIE SRBIJA party, nezaboravnu žurku gde se stvaraju neformalni kontakti, poslovne i prijateljske veze.

Ne propustite najvažniji zeleni događaj jeseni – vidimo se na najvećoj regionalnoj konferenciji posvećenoj obnovljivim izvorima energije.