Konferencija OIE SRBIJA 2024 će se održati 23. i 24. septembra u etno kompleksu Vrdnička kula u Vrdniku. Konferencija će biti organizovana kao dvodnevni serijal panel diskusija posvećenih najvažnijim temama poput energetske tranzicije u Srbiji i regionu, iskustvima pobednika aukcija i dolazećim drugim aukcijama za solar i vetar, izazovima u izgradnji i realizaciji OIE projekata, finansiranju i osiguranju OIE projekata, elektromobilnosti i održivom razvoju u saobraćaju, ESG strategije i održive aktivnosti različitih industrija, dostignutim rezultatima, novim investicijama i tehnologijama, integrisanju obnovljivih izvora energije u tržište električne energije, priključenjima na prenosni i distributivni sistem električne energije, baterijama i skladištenju električne energije, kao i svim izazovima i preprekama koje energetski tranzicioni proces donosi.  Svi učesnici konferencije biće pozvani na OIE SRBIJA party, nezaboravnu žurku gde se stvaraju neformalni kontakti, poslovne i prijateljske veze.

Online prijava
Institucionalna podrska
SolarPowerEurope
WindEurope
Sponzori
Enlight
Elnos
Elektrozapad
Elicio
WPP
acb
Comel
logo faerbig + gelb
CMS-01
Sungrow-01
Medijski pokrovitelji
EKapija
Nedeljnik
Energetski portal2
e2

Za učesnike konferencije obezbeđen je limitiran broj soba sa popustom u hotelima Fruške terme, Vrdnička kula i Aqua Premier SP, koji se mogu ostvariti nakon dostave evidencije o uplati kotizacije, odnosno sponzorskih paketa.

Smeštaj

Hotel Vrdnička Kula 4*

Izolovano od urbanog i ušuškano u dubokoj, netaknutoj prirodi, na samoj granici sa Nacionalnim parkom „Fruška gora“. Čist vazduh, preko 200 sunčanih dana godišnje, miris lipove i borove šume koje okružuju naselje i pogled na predivnu prirodu pružiće gostima mir i opuštanje za sva čula. 

https://www.etnoselo-vk.rs/index-1.html

Mövenpick Resort and Spa Fruske Terme

Na idealnoj poziciji od 240m nadmorske visine, banja se odlikuje umerenom kontinentalnom klimom sa 2200 sunčanih časova godišnje, te odsustvom jakih vetrova i hladnih vazdušnih masa. čist vazduh sa velikim sadržajem ozona, bez ikakvog zagađenja, banju Vrdnik svrstava u red vazdušnih banja.

https://www.frusketerme.com/index.html

(Cena u RSD zavisi od Srednjeg kursa NBS na datum izdavanja racuna)

Hotel Premier Aqua

Smešten na idealnoj poziciji između Beograda i Novog Sada, na izvoru tople termalne vode u banji Vrdnik, sa modernim spa centrom, otvorenim i zatvorenim bazenom, kongresnom salom, restoranom i bogato opremljenim sobama i apartmanima. Hotel Premier Aqua čini idealan spoj prirodnih lepota i mira Fruške gore sa najsavremenijom tehnologijom i komforom hotela visoke kategorije koji bogatstvom svojih sadržaja može zadovoljiti i najprobirljivijeg gosta. Ukoliko poželite da provedete nezaboravne trenutke, da udahnete vazduh Fruške gore i osetite produhovljen mir fruškogorskih manastira te da doživite luksuz 5* – hotel “Premier Aqua” je idealno mesto za Vas. (adults only hotel)

https://www.hotelpremieraqua.com/index.html

Etno kompleks Vrdnička kula nalazi se u Vrdniku, na Fruškoj gori, 78.3 km od Beograda, na adresi Staza zdravlja 34, Vrdnik, Srbija.