Konferencija OIE SRBIJA 2024 će se održati 23. i 24. septembra u etno kompleksu Vrdnička kula u Vrdniku. Konferencija će biti organizovana kao dvodnevni serijal panel diskusija posvećenih najvažnijim temama poput energetske tranzicije u Srbiji i regionu, iskustvima pobednika aukcija i dolazećim drugim aukcijama za solar i vetar, izazovima u izgradnji i realizaciji OIE projekata, finansiranju i osiguranju OIE projekata, elektromobilnosti i održivom razvoju u saobraćaju, ESG strategije i održive aktivnosti različitih industrija, dostignutim rezultatima, novim investicijama i tehnologijama, integrisanju obnovljivih izvora energije u tržište električne energije, priključenjima na prenosni i distributivni sistem električne energije, baterijama i skladištenju električne energije, kao i svim izazovima i preprekama koje energetski tranzicioni proces donosi.  Svi učesnici konferencije biće pozvani na OIE SRBIJA party, nezaboravnu žurku gde se stvaraju neformalni kontakti, poslovne i prijateljske veze.

Online prijava
Institucionalna podrska
SolarPowerEurope
WindEurope
Sponzori
Enlight
Elnos
Elektrozapad
WPP
ACB
Comel
logo faerbig + gelb
IE logo_slogan ANG
Medijski pokrovitelji
EKapija
Nedeljnik
Energetski portal2
e2

Za učesnike konferencije obezbeđen je limitiran broj soba sa popustom u hotelima Fruške terme, Vrdnička kula i Aqua Premier SP, koji se mogu ostvariti nakon dostave evidencije o uplati kotizacije, odnosno sponzorskih paketa.

Etno kompleks Vrdnička kula nalazi se u Vrdniku, na Fruškoj gori, 78.3 km od Beograda, na adresi Staza zdravlja 34, Vrdnik, Srbija.