Otvoren jubilarni 30. Kopaonik biznis forum

Članovi Udruženja Obnovljivi izvori energije Srbije i ove godine aktivno učestvuju na Kopaonik biznis forumu. Jubilarni, trideseti po redu Kopaonik biznis forum otvoren je juče, u hotelu Grand na Kopaoniku, i trajaće do srede 08. marta 2023. godine. Očekuje se više od 1.500 gostiju iz sveta i regiona.

Predsedavajući Upravnog odbora Udruženja OIE Srbija, Miloš Colić, biće panelista na 24. panel diskusiji, 07. Marta. Tema diskusije biće „Reputacione prilike, zahtevi investitora ili pravna regulativa“.

Matteo Colangeli, Regionalni direktor Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD) za zapadni Balkan biće učesnik 15. panela sa temom „Koliko je otporna ekonomija Srbije – iz ugla investitora“. EBRD je pridruženi član Udruženja Obnovljivi izvori energije Srbije od 29. Decembra 2022. godine.

Tema 23. Panela biće „Žene u biznisu – Da li je ovo muški svet?“, a u ovoj diskusiji će kao panelistkinja učestvovati Ksenija Karić, direktorka Schneider Electric Srbija d.o.o. Beograd, redovnog člana Udruženja OIE Srbija.

Jelena Gazivoda iz AOD Janković, Popović & Mitić Beograd, pridruženog člana Udruženja, moderiraće 16. panel diskusiju, na  temu ,,Energetska sigurnost u globalnoj ekonomskoj krizi – izazovi i preporuke za budućnost“. U uvodnom obraćanju ovog panela, govoriće ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović.