OIE Srbija podržava konferenciju Fempower i obezbeđuje posebne pogodnosti za članice

Udruženje OIE Srbija podržava konferenciju Fempower koja se održava od 23. do 26. maja na Kopaoniku, u Gorski Hotel&Spa. Za članice OIE Srbija obezbeđen je značajan popust za kotizaciju i smeštaj.

Konferencija Fempower je posvećena osnaživanju žena i promociji rodne ravnopravnosti. Tokom četiri dana biće organizovane panel diskusije, predavanja i radionice sa izuzetnim stručnjacima iz oblasti biznisa, marketinga, medija, zdravstva i rodne ravnopravnosti. Kao mesto susreta uspešnih žena iz raznih oblasti, konferencija je sjajna prilika za proširenje mreže kontakata i uspostavljanje novih poslovnih saradnji. U skladu sa našom misijom inkluzije, pozivamo i muške članove OIE Srbija da se pridruže ovom značajnom događaju.

Da podsetimo, na prošlogodišnjoj konferenciji Fempower je kao panelistkinja učestvovala menadžerka OIE Srbija Danijela Isailović, istakavši značaj Zelene ženske mreže koja ima cilj da okupi sve žene zaposlene u kompanijama članicama Udruženja OIE Srbija koje žele da unaprede status žena u sektoru energetike i zelenog biznisa.