Član UO Udruženja OIE Srbija – panelista na Kopaonik biznis forumu 2022.

Član Upravnog odbora Udruženja OIE Srbija, Miloš Colić govoriće na Kopaonik biznis forumu, događaju koji ima za cilj da pruži praktično iskustvo u nastanku, razvoju, izgradnji i funkcionisanju obnovljivih izvora energije.

8. marta 2022. godine, na panelu ,,Energetska politika u Srbiji’’ pored generalnog direktora New Energy Solutions Miloša Colića, panelisti će biti potpredsednica Vlade i ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović, kao i regionalni direktor EBRD-a za Zapadni Balkan Matteo Colangeli, prvi zamenik generalnog direktora NIS-a Andrej Tučnin, direktor Transnafta Srbija Bogdan Kuzmanović i predsednik Udruženja Biogas Srbija Danko Vuković. Moderator panela biće Toplica Spasojević, član predsedništva Saveza ekonomista Srbije.

29. Kopaonik biznis forum održava se od 6. do 9. marta 2022. godine na Kopaoniku, a centralna tema je Srbija 2030 Agenda održivog razvoja.

– Polazeći od činjenice da je Srbija učestvovala u izradi Agende 2030, koja je usvojena na skupštini UN, te da je, zajedno sa drugim zemljama potpisnicama, preuzela obavezu za ispunjenje definisanih ciljeva, smatrali smo da je neophodna reafirmacija ove važne teme – poručili su organizatori 29. Kopaonik biznis foruma na najavnoj konferenciji za medije.