Menadžerka Udruženja OIE Srbija moderator na “Western Balkans-Spain Multilateral Opportunities Days” biznis forumu

Poslovni forum ,,Zapadni Balkan-Španija Dani multilateralnih prilika”, u organizaciji španske agencije za izvoz i investicije (ICEX) i Trgovinskog odeljenja Ambasade Kraljevine Španije u Srbiji biće održan 20. i 21. marta u hotelu Hyatt Regency Belgrade.

Danijela Isailović, menadžerka Udruženja Obnovljivi izvori energije Srbije moderiraće 21. marta panel diskusiju na temu ,,Poslovne prilike u energetskom sektoru u Srbiji”.

Učesnici panel diskusije biće: Jovana Joksimović (pomoćnik ministra, Ministarstvo rudarstva i energetike RS), Rade Mrdak (savetnik ministra, Ministarstvo rudarstva i energetike RS), Nikola Obradović (direktor za međunarodne i regulatorne poslove, AD EMS), Aleksandar Jakovljević (direktor za strategiju, JP EPS) i Gligo Vuković (projektni menadžer, Delegacija EU u Srbiji).

Biće održana i panel diskusija na temu ,,Izvori finansiranja projekata u Srbiji”, na kojoj će učestvovati i predstavnici članova Udruženja OIE Srbija, Matteo Colangeli (direktor za Zapadni Balkan, EBRD), i Ary Naïm (regionalni menadžer za Centralnu i Jugoistočnu Evropu, IFC).  

Još dve panel diskusije tiču se poslovnih prilika u Srbiji, a Jelena Čeperković će predstavljati EBRD na panelu ,,Poslovne prilike po pitanju vode, kanalizacije i čvrstog otpada u Srbiji”, uz to će biti održana i diskusija na temu ,,Poslovne prilike u železničkom sektoru u Srbiji i Albaniji”.

Među učesnicima foruma nalaze se i neke od vodećih konsultantskih i građevinskih španskih kompanija, kao i kompanije iz sektora obnovljivih izvora energije.

Agendu za predstojeći događaj možete pronaći na linku.

Svi zainteresovani da prisustvuju poslovnom forumu mogu da se prijave do 16. marta putem formulara na linku.