Kako stići do etno kompleksa Vrdnička kula – Uputstvo za učesnike konferencije koji dolaze iz pravca Beograda i Šida

Podsećamo učesnike konferencije OIE Srbija 2023 koji dolaze u Vrdnik iz pravca Beograda, odnosno Šida, da je isključenje sa auto puta Ruma i dalje zatvoreno usled infrastrukturnih radova, zbog čega je potrebno koristiti isključenje Pećinci.

Posle prolaska kroz naplatnu stanicu Puteva Srbije ide se preko državnog puta IIA 120 prema Rumi, a preko mesta Dobrinci i Kraljevci. Ispred Rume se odvaja na državni put IA 21 prema Irigu. Ispred Iriga se skreće na DP IIB 313 i ide ka mestu Rivica, potom ka Vrdniku i Spa Fruške Terme gde se nalazi i etno kompleks Vrdnička kula u kom se 14. septembra održava konferencija.

Takođe, u Putevima Srbije napominju da ažurirani Google Maps prepoznaje radove na putu, te usmerava na Pećince i alternativne puteve, dok GPS navigacije u automobilima uglavnom vode na trasu koja je zatvorena za saobraćaj, te se savetuje korišćenje ovog uputstva, signalizacije na putu i Google Maps aplikacije.

Preporuka je da se na put krene pola sata ranije od planiranog imajući u vidu usporen saobraćaj kroz naseljena mesta i ograničenja brzine u kretanju.