Janković Popović Mitić (JPM) novi pridruženi član OIE Srbija

Advokatska kancelarija Janković Popović Mitić (JPM) je novi pridruženi član Udruženja Obnovljivi izvori energije Srbije.

Osnovana 1991. godine, advokatska kancelarija Janković Popović Mitić ima tri decenije iskustva u zastupanju najprestižnijih srpskih kompanija i savetovanju međunarodnih klijenata koji dolaze u Srbiju i region Jugoistočne Evrope.

JPM advokati poseduju izuzetno iskustvo u pružanju pravnih usluga industrijskom i korporativnom sektoru u čak 20 pravnih oblasti, od energetike, bankarstva, transporta, proizvodnje i telekomunikacija, do obnovljivih izvora energije, rudarstva i IT industrije. Poznavanje lokalnog tržišta i decenijsko učešće u najvažnijim privrednim transakcijama, učinilo je JPM partnerima nekim od najvećih svetskih korporacija koje uspešno posluju u Srbiji.

U JPM su posebno ponosni na ekspertizu u glavnim energetskim segmentima – uključujući naftu, gas, tečni prirodni gas, biogoriva i obnovljive izvore energije. Sarađujući sa brojnim međunarodnim dobavljačima nafte i gasa, kao i sa državnim distributerima i vladom Republike Srbije, JPM advokati za energetiku i projekte poseduju posebna znanja iz ove oblasti. Kroz višedecenijsko iskustvo, JPM advokati razvili su niz praktičnih i inovativnih pravnih rešenja za zaštitu i unapređenje interesa klijenata.

JPM advokati sa uspehom odgovaraju na međunarodne izazove članstvom u svetskoj mreži najboljih nacionalnih advokatskih kancelarija Lex Mundi, što znači da klijentima pružaju pravne savete u transakcijama sa više jurisdikcija. Povezani su sa preko 130 kancelarija u svetu i podrška su inostranim klijentima i po pitanjima poreza, građevine, zaštite podataka, ali i carina, pitanja intelektualne svojine i radnog prava. Pored 28 izuzetnih stručnjaka u Srbiji, JPM tim posluje i u Crnoj Gori, gde pravne usluge pruža 5 iskusnih advokata u kancelariji u Podgorici.

U advokatskoj kancelariji JPM veruju u dugogodišnja partnerstva zasnovana na međusobnom razumevanju, poštovanju i poverenju. Ponosni su na činjenicu da njihov tim kontinuirano raste i unapređuje poslovanje, prateći svetske trendove i podržavajući kadar koji prati nove načine poslovanja i nove potrebe klijenata.