Go2Power Consulting je novi redovni član Udruženja OIE Srbija

Kompanija Go2Power Consulting je novi redovni član Udruženja OIE Srbija.

Go2Power Consulting je srpska kompanija osnovana 2018. godine, specijalizovana za elektroenergetsko savetovanje. Osnivači preduzeća su Goran Vukojević i Tomo Martinović, inženjeri sa višegodišnjim iskustvom u radu na projektima širom sveta.

Tim inženjera u Go2Power-u je fokusiran na pružanje usluga elektroenergetskog savetovanja koje uključuju planiranje proizvodnje, analizu tržišta, određivanje optimalnog angažovanja agregata i analizu elektroenergetskog sistema, isplativost, ekonomsku i finansijsku analizu za klijente širom sveta. Firma se takođe bavi i pružanjem konsultantskih usluga na polju studija priključenja novih elektrana, studija ekonomske izvodljivosti za nove infrastrukturne projekte, izrade planova razvoja prenosnih mreža i elektroenergetskih sistema, studija integracije obnovljivih izvora električne energije, tržišnih analiza i optimizacije angažovanja objekata za proizvodnju električne energije.

Go2Power nastoji da dostigne lidersku poziciju u procesu optimizacije elektroenergetskih sistema, pružajući istovremeno vrhunska, kreativna i inovativna rešenja klijentima. Kao jedno od osnovnih načela, kompanija izdvaja zalaganje za zelenu i održivu budućnost i sigurnu integraciju obnovljivih izvora energije širom sveta. Firma trenutno zapošljava preko 20 inženjera.