ELEKTROMONTAŽA Kraljevo je novi redovni član OIE Srbija

ELEKTROMONTAŽA Kraljevo je jedna od vodećih kompanija za izgradnju elektroenergetskih objekata u regionu.

Osnovana je davne 1963. godine kao specijalizovana kompanija državnog preduzeća „Elektroprivreda Srbije” (EPS), čiji je zadatak bio izgradnja i održavanje infrastrukture za distribuciju električne energije.

Bogata istorija Elektromontaže je u najvećoj meri neraskidivo vezana za modernizaciju nacionalne elektroenergetske distributivne mreže, dinamično se prilagođavajući ekspertizom i portfoliom usluga i proizvoda, razvojnim ambicijama i izazovima kroz koje je prolazio njen osnivač.

Naša energetska rešenja pokrivaju sledeće oblasti poslovanja: inženjering, transformatorske stanice, dalekovode, hidroelektrane i termoelektrane, rešenja prilagođena zahtevima korisnika, energetske usluge i proizvodnju, saobraćajnu infrastrukturu i nabavku.

1500+ trafostanica različitog napona

850+ km energetskih vodova

1000+ km niskonaponskih mreža

Elektromontaža je dosledno gradila svoje ime kao pouzdan partner za elektroenergetsku infrastrukturu od svog osnivanja 1963. godine. Stečenim iskustvom i sposobnošću prilagođavanja savremenim trendovima u industriji, neprekidno poboljšavamo svoje kapacitete kako bismo zadovoljili sve potrebe naših klijenata.

Zbog toga smo, pored pružanja kompletnih usluga, od inženjeringa do izgradnje i održavanja, razvili sopstvene proizvodne linije transformatorskih stanica i čelično–rešetkastih stubova, proizvedenih prema najnovijim tehničkim standardima.

Proizvodi i usluge koje pružamo izrađuju se i isporučuju prema najvišim svetskim tehnološkim standardima, brinući o očuvanju stečenog ugleda u svim aspektima našeg poslovanja.

Zapošljavamo tim visoko motivisanih ljudi i ulažemo u njihov dalji razvoj i obuku, sa jakim uverenjem da ćemo našim klijentima pružiti usluge iznad očekivanja.