Direktorka međunarodne prodaje u GE VERNOVA govoriće o industriji vetra u regionu na konferenciji OIE Srbija 2023

Direktorka međunarodne prodaje u GE VERNOVA Onshore Vind Nataša Pavlović učestvuje na konferenciji OIE Srbija 2023 koja se održava 14. septembra u etno kompleksu Vrdnička kula na Fruškoj gori.

Nataša Pavlović ima više od 16 godina iskustva u industriji obnovljive energije sa fokusom na vetar sa ekspertizom u razvoju tržišta, prodaji vetroturbina i usluga, komercijalnoj strategiji i liderstvu. Vodila je prodajne i tržišne aktivnosti za GE u severnoj, istočnoj Evropi, Bliskom istoku, Turskoj i Africi gde je upravljala, gradila i razvijala prodajne i komercijalne timove, isporučujući GW raspoređenih velikih vetroelektrana. Nataša je pravi pionir kopnene industrije vetra u regionu.

Izrasla je u izvršnog lidera kompanije GE Vernova sa strateškim načinom razmišljanja, poslovnom oštroumnošću i stručnim znanjem u oblasti obnovljivih izvora energije. Poznata je po svom integritetu, strateškom razmišljanju, orijentaciji na rezultate, poslovnom razvoju i intenzitetu liderstva. Sa svojim internacionalnim i multikulturalnim iskustvom, radom i poslovanjem u raznim geografskim oblastima, Nataša je svetski stručnjak i lider.

Diplomirala je na SUNI Nev Paltz Empire State Colleague University u Njujorku. Završila je niz programa iz menadžmenta i leadership-a na General Electric Management and Research Institute, u Crotonvilleu u Njujorku i širom sveta.