CMS Beograd je novi član OIE Srbija!


 
Petrikić & partneri AOD u saradnji sa CMS Reich-Rohrwig Hainz (CMS Beograd) član je CMS alijanse i prva je međunarodna advokatska kancelarija koja je osnovana u Srbiji 2000. godine. CMS Beograd izuzetno dobro poznaje i profesionalno razume specifičnosti energetskog sektora u Srbiji. Stručnjaci CMS-a Beograd imaju značajno iskustvo u izradi nacrta zakonskih propisa iz oblasti energetike u Srbiji, pa su savetovali i Vladu Srbije u vezi sa osnivanjem Agencije za energetiku Srbije i izradom podzakonskih akata kojima se reguliše tržište električne energije u Srbiji.
Veliko iskustvo koje ima tim CMS-a Beograd koji se bavi propisima u oblasti energetike obuhvata sveobuhvatno pravno savetovanje u do sada najvećim projektima iz oblasti obnovljivih izvora energije u Srbiji i regionu Jugoistočne Evrope.
Na globalnom nivou, CMS je lider na tržištu obnovljivih izvora energije i pružao je pravne savete u stotinama projekata širom sveta. Radili smo za većinu vodećih kompanija u ovom sektoru, a pored njih, naš spisak klijenata uključuje vlade, pojedinačne kupce, naručioce, graditelje, investitore, finansijere, operatore, prodavce, trgovce na malo, lance snabdevanja i druge aktere. Sa više od 450 pravnika za oblast energetike i klimatskih promena, tim pravnih savetnika CMS-a za oblast energetike i klimatskih promena jedan je od najvećih u svetu. Naša uloga savetnika u elektroenergetskom sektoru od ključnog je značaja već više od tri decenije, u kom periodu smo angažovani na najznačajnijim lokalnim i nacionalnim projektima, kao i projektima koji su uključivali više zemalja.