ACB je bronzani sponzor konferencije OIE Srbija 2022

Društvo za posredovanje u osiguranju ACB doo je bronzani sponzor konferencije OIE Srbija 2022 koja će se održati 15. septembra u hotelu Metropol u Beogradu.

Društvo za posredovanje u osiguranju ACB doo je Ekskluzivni korespodent Aon Korporacije u Srbiji, koji beleži rast od 2002.godine, od kada je Aon kao prvi međunarodni broker ušao na naše tržište osiguranja. ACB trenutno ima 21 zaposlenog, od kojih 17 zaposlenih rade sa klijentima i koji su iskusni profesionalci iz osiguravajuće industrije sa dugogodišnjim iskustvom u poslovima osiguranja, procene rizika, reosiguranja i procene šteta, koji poseduju licencu Narodne Banke Srbije za obavljanje poslova posredovanja u osiguranju. Ove godine, ACB slavi 20 godina poslovanja na srpskom tržištu i za to vreme je izgradio solidan portfelj klijenata u svim vrstama industrije (650 + kompanija) i ima moć velikog kupca kod osiguravača. Na ovaj način uspevamo da obezbedimo najbolje cene i uslove za naše sadašnje i buduće klijente.

U prethodnom periodu, ACB je, zajedno sa kolegama iz Aon Korporacije, bio angažovan na različitim projektima iz različitih domena obnovljive energije –  od postrojenja za prečišćavanje vode, gasovoda, biomase, solarne energije, do projekata upravljanja otpadom i konačno vetroparkova.  Kao najznačajnije projekte u Srbiji na kojima smo bili uključeni u poslednje vreme, treba pomenuti Vetropark Čibuk 1, gde smo se bavili plasmanom osiguranja na strani investitora, i projekat upravljanja čvrstim otpadom/ deponija Vinča, gde je naša uloga bila savetodavnog karaktera poverioca u obezbeđenju njihovih interesa. Specijalizovani smo za sve segmente procesa ugovaranja osiguranja za projekte obnovljive energije – od procene rizika ili mogućih opasnosti koje mogu opteretiti projekat, preko pronalaženja optimalnog pokrića koje će zaštititi interes klijenata,  pružanja kvalitetne usluge i saveta u slučaju štetnih događaja, do najpovoljnijih premija na tržištu osiguranja kroz veliku kupovnu moć kod osiguravača.

Naš tim pruža našim klijentima jedinstveni nivo sigurnosti da će dobiti najbolji servis, realizaciju odštetnih zahteva, proizvode, cene i osiguravajuće pokriće sa tržišta osiguranja.