Schneider Electric je novi redovni član OIE Srbija

Sa ponosom predstavljamo još jednog redovnog člana OIE Srbija – kompaniju Schneider Electric.

U kompaniji Schneider Electric veruju da je pristup energiji i digitalnom svetu osnovno ljudsko pravo i podstiču sve da maksimalno iskoriste svoju energiju i resurse, u skladu sa sloganom Life Is On svuda, za svakoga, u svakom trenutku.

Obezbeđuju digitalna rešenja u oblasti energetike i automatizacije u cilju efikasnosti i održivosti. Kombinuju vodeće svetske tehnologije, automatizaciju u realnom vremenu, softvere i usluge u domenu energetike u integrisanim rešenjima za domaćinstva, zgrade, data centre, infrastrukturu i industriju.  Kompanija se zalaže za otvorene standarde i partnerske ekosisteme koji sa žarom dele njenu svrhu poslovanja, inkluzivni pristup i osnažujuće vrednosti.

Kao predvodnik održivih ciljeva, Schneider Electric je u 2021. godini proglašen za najodrživiju korporaciju na svetu na prestižnoj godišnjoj listi Corporate Knights-a, što ujedno oslikava dugoročnu posvećenost Schneidera pitanjima životne sredine, društva i korporativnog upravljanja.

Kao kompanija koja je po svom poslovanju i ekosistemu primer drugima, Schneider Electric je pouzdan partner i deo rešenja za svoje klijente, kako globalno, tako i na lokalnom nivou. U Srbiji je kompanija izgradila široku mrežu lokalnih partnera i ove godine obeležava značajan jubilej – 20 godina uspešnog poslovanja na domaćem tržištu. www.se.com/rs