Konferencija “OIE Srbija 2022” okupiće 15. 9. 2022. godine u hotelu Metropol evropsku, regionalnu i domaću zelenu elitu. Najveći poznavaoci stanja u oblasti obnovljivih izvora energije diskutovaće o stanju u sektoru zelene energije nakon ratnih dešavanja u Ukrajini, implementaciji Zakona o korišćenju obnovljivih izvora energije, aukcijama u Srbiji, balansiranju i otkupu električne energije, izazovima u nabavci opreme za vetroelektrane i solarne parkove, kao i svim drugim vodećim energetskim temama. O najvažnijim eneretskim temama diskutovaće čelnici EBRD, Wind Europe, predstavnici najvažnijih državnih institucija i najvećih svetskih kompanija.

Kako je bilo na konferenciji “OIE Srbija 2021” možete pogledati na linku.

VESTI
Online prijava

Poštovani,
obaveštavamo Vas da su kapaciteti za konferenciju OIE SRBIJA 2022 popunjeni i da više ne primamo prijave i molbe za učešće na konferenciji.
Hvala svima na interesovanju! Iz ovog iskustva smo naučili da je interesovanje i potreba za zelenom energijom mnogo veća nego što se misli, te ćemo se potruditi da naši sledeći događaji budu višednevni i u mnogo većem formatu.

OIE SRBIJA

Gostima naše konferencije obezbeđen je popust od 10% na usluge smeštaja u hotelu Metropol ukoliko rezervišu putem e-mail adrese reservations@metropolpalace.com