Ni složene situacije nisu nerešive za BDK Advokate, bronzanog sponzora OIE SRBIJA 2024

Regionalna advokatska kancelarija BDK Advokati bronzani je sponzor konferencije OIE SRBIJA 2024 koja se održava 23. i 24. septembra u Vrdniku.

BDK Advokati je regionalna advokatska kancelarija sa prisustvom u Srbiji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini, usmerena na korporativne, institucionalne i HNW klijente. Sa više od 30 pravnika specijalizovanih za pravne oblasti od značaja za poslovanje, radi u timovima koje vode partneri specijalizovani za određenu oblast.

BDK Advokati savetuju klijente o transakcijama, podržavaju ih i zastupaju u sporovima i pružaju pravne savete koji unapređuju njihovo poslovanje. Fokusirani su na pionirske projekte i na rešavanje složenih situacija koje zahtevaju posebno znanje i ekspertizu. Međutim, institucionalizovano znanje, organizovani procesi i adekvatno korišćenje tehnologije bez kompromisa u pogledu kvaliteta omogućavaju im da efikasno podrže klijente i u standardnim izazovima sa kojima se suočavaju u okviru svog poslovanja.

Kancelarija i pojedinci prepoznati su i preporučeni od strane uglednih pravnih direktorijuma, kao što su Chambers & Partners, Legal 500 i IFLR.