Pouzdan partner za fizička i pravna lica: UniCredit Banka je bronzani sponzor OIE SRBIJA 2024

Jedna od najvećih banaka na lokalnom tržištu, UniCredit Banka, bronzani je sponzor konferencije OIE SRBIJA 2024 koja će 23. i 24. septembra u Vrdniku okupiti, između ostalih, bankare i predstavnike međunarodnih institucija zaslužnih za finansiranje OIE projekata.

UniCredit Banka, članica UniCredit Grupe, jedna je od najvećih i sistemski najvažnijih banaka na lokalnom tržištu, i pouzdan je partner za fizička i pravna lica. Sa mrežom od 73 ekspoziture širom Srbije, kao i stalnim fokusom na potrebe građana i privrede, banka ostvaruje stabilne rezultate u svim oblastima poslovanja. U segmentu korporativnog-investicionog bankarstva ostala je prvi izbor za čak 80 od 100 najvećih kompanija u Srbiji, što sa sigurnošću govori o poverenju koje joj srpske kompanije pružaju.

Svrha banke je da osnaži zajednice da napreduju, pružajući najbolje u klasi za sve zainteresovane strane, otključavajući pun potencijal klijenata i ljudi širom Evrope. Održivost je deo načina na koji posluju u UniCredit-u i nastavljaju da podržavaju klijente, zajednicu, partnere i industriju u celini da postanu sve održiviji. Od početka svog poslovanja u Srbiji, Unicredit Banka je aktivna u finansiranju obnovljivih izvora energije, kako samostalno, tako i kroz učešće u partnerskim projektima.