Predsednik Izvršnog odbora Erste Bank na konferenciji OIE Srbija 2021

Predsednik Izvršnog odbora Erste Bank Slavko Carić panelista je na konferenciji OIE Srbija koja se održava 15. septembra 2021. u hotelu Metropol Palace u Beogradu.

Slavko Carić je predsednik Izvršnog odbora Erste Bank od januara 2009. godine.

Školovao se u Americi i Švajcarskoj, gde je i diplomirao poslovnu administraciju 1995. godine na Univerzitetu u Ženevi. Tokom svoje karijere osnovao je nekoliko uspešnih kompanija u oblasti trgovine i finansija. Gospodin Carić veoma dobro poznaje poslovno okruženje u Srbiji zahvaljujući svom dugogodišnjem iskustvu u okvirima investicionog bankarstva i tržišta kapitala u Srbiji.

Poznat je po tome da se ne libi da u javnosti istupa, komentariše i analizira teme iz bankarskog i ekonomskog sektora koje drugi obično izbegavaju.

Volonterski obavlja funkcije člana borda direktora u nekoliko poslovnih udruženja.

Odgovoran pristup finansiranju suštinski je utkan u poslovanje Erste Banke i strateško opredeljenje da doprinosi održivoj budućnosti za klijente, zaposlene i zajednicu. Prepoznajući klimatske promene kao jedan od najvećih globalnih izazova današnjeg društva, Erste Banka je posvećena finansiranju različitih projekata energetske efikasnosti i obnovljivih izvora energije.