Kompanija EY je bronzani sponzor konferencije OIE Srbija 2021

EY je globalni lider u pružanju usluga revizije, poreskog savetovanja, poslovnog savetovanja i IT savetovanja, i podrške pri poslovnim transakcijama. Cilj kompanije je da pozitivno utiče kako na poslovanje tržišta, tako i na društvo u celini. Izdvajaju se po tome što pomažu zaposlenima, klijentima i zajednicama u stvaranju i implementaciji inovativnih digitalnih rešenja i pružaju im mogućnost da ostvare svoj pun potencijal.

Kombinujući tehnološka i poslovna znanja i veštine, koje poseduju članovi njihovog tima, stečena višegodišnjim iskustvom u radu na internacionalnim projektima, u mogućnosti su da klijentima ponude celovita rešenja u oblasti online korisničkog iskustva, kako B2B tako i B2C oblastima koje su posebno dobile na značaju tokom COVID-19 perioda.

Širom sveta, više od 300 hiljada zaposlenih dele zajedničke vrednosti kao i potpunu posvećenost stvaranju boljeg poslovnog okruženja. Danas, sa više od 400 vrhunskih eksperata u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori, EY poseduje ključne veštine i iskustvo koje je neophodno da svojim klijentima iz Srbije i drugih zemalja regiona obezbedi vrhunski nivo usluge. Njihove reference uključuju veliki broj kompanija, organizacija i finansijskih institucija – od velikih multinacionalnih korporacija do lokalnih firmi u usponu i stranih investitora koji žele da uspostave operacije u Srbiji.

Više o poslovanju kompanije EY u Republici Srbiji možete saznati na webstranici.