Energetski portal generalni medijiski pokrovitelj Konferencije “OIE Srbija 2021”

Organizaciju prve velike konferencije o obnovljivim izvorima energije, koju priprema Udruženje OIE Srbija za 15. septembar, podržaće Energetski portal kao generalni medijski pokrovitelj.

Energetski portal je poznat u regionu kao specijalizovani medij za sve one koje interesuje korišćenje čiste energije i najbolji načini za zaštitu životne sredine. Fokus čine teme iz oblasti obnovljivih izvora energije (OIE), kao i vesti o primenama mera energetske efikasnosti.

Poseban segment na Portalu čini digitalno i štampano izdanje Magazina Energetskog portala, na srpskom i engleskom jeziku. Magazin predstavlja odličan način informisanja javnosti o važnim pomacima na planu primene OIE i očuvanja prirode, prevashodno u našoj zemlji i regionu, ali i u čitavoj Evropi. U brojnim reportažama i intervjuima, u  kojima su ambasadori, ministri, profesori, preduzetnici i pronalazači dali svoj osvrt na aktuelne teme, čitaoci mogu da saznaju gde se tačno nalazimo na svetskoj mapi inovacija i primene rešenja u oblastima energetike i ekologije.

U svetlu sve očiglednijih posledica klimatskih promena, veoma je značajno da se Energetski portal trudi da pravovremeno i nepristrasno izveštava o temama koje utiču na dobrobit i zdravlje svih naših građana.

Vesti o prvoj konferenciji “OIE Srbija 2021” koja će se održati 15. septembra u hotelu Metropol u Beogradu, možete pratiti na energetskiportal.rs